Toukokuussa 11. kertaa järjestettävä kansainvälinen nykytaidefestivaali Art Fair Suomi Helsingin kaapelitehtaalla kerää saman katon alle noin tuhat teosta valokuvataidetta, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, maalauksia, veistoksia jne. Festivaalin ohjelma rakentuu näyttelyiden ohella mm. keskusteluista ja taiteilijapuheenvuoroista, seminaareista ja koulutuksista sekä performansseista ja videoesityksistä. Taiteen ammattilaisille järjestään myös verkostoitumistilaisuuksia. Tapahtumaan osallistuvat Suomen valokuvakeskukset yhteisellä osastolla. Mukana ovat: Valokuvakeskus Peri ry, Turku Pohjoinen valokuvakeskus ry, Oulu Valokuvakeskus Nykyaika ry, Tampere Luovan valokuvauksen keskus ry, Jyväskylä VB-valokuvakeskus, Kuopio Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus rf, Karjaa Mikkelin valokuvataide ry, Mikkeli Kotkan Valokuvakeskusyhdistys ry, Kotka Pohjanmaan valokuvakeskus Lakeus ry, Lapua Art Fair Suomi 17′